3 muaj - 39.99€

Në çmim nuk është i përfshirë resiveri

6 muaj - 69.99€

Në çmim nuk është i përfshirë resiveri

12 muaj - 129.99€

Në çmim nuk është i përfshirë resiveri

Fillimi

samsung-tv copy
IPTVSHQIP ju ofron nje numer te madh kanalesh shqiptare duke perfshire te gjitha kanalet sportive Supersport dhe TringSport ne kualitet HD.

Mbi 150 kanale shqiptare duke perfshire te gjitha kanalet e Digitalb dhe Tring

Kanale gjermane, turke, zviceriane, italiane e shume te tjera Falas

Per cdo problem apo paqartesi stafi jone do t’ju ndihmoj

Ju mund te provoni IPTVSHQIP FALAS ne kompjuterin tuaj

 

Na kontaktoni

+381 64 55 30 617