Kërko Test

Ju lutem lexoni me kujdes para se te shkruani email address-en:

Pasi që të kërkoni test,ju lutem na shkruani në Viber.

1)Testi vlen vetem per programin VLC Media Player.
2) Serveri nuk ju lejon te lidheni nese keni firewall, proxy ose VPN.
3) Testi eshte i limituar,dhe ju nuk mund ti rishperndani kanalet.
4) Duhen 48 deri 72 ore qe te pranoni emailin.
Testi vlen 24 ore qe nga pranimi i emailit..
Nese keni Smart IPTV,shenoni mac addressen tuaj ketu</br> Nese keni mag gjitashtu shenoni mac addressen,dhe tek portal url shenoni http://mag.maxiptv.net
Shkruani nr.e viberit,qe me pas te ju konfirmojme testin e leshuar.

Na kontaktoni

+381 64 55 30 617